1 may. 2010

Futur Finances a RTV Mallorca parlant de les dades d'atur i del paper dels sindicatsVamos a redactar este post en catalán por ser el vídeo que colgamos en este idioma. A nuestros lectores castellano-parlantes les invitamos a traducir el texto si no lo entienden.

Un altre cop hem tengut l'oportunitat de compartir la nostra opinió amb els espectadors de RTV Mallorca dels informatius cap de setmana. Desde aquí enviam a na Laia i a tot l'equip el nostra agraïment.

Hem opinat sobre el paper dels sindicats majoritaris respecte als nivells d'atur d'Espanya (20,05%) i de les nostres Illes, que per primera vegada en la nostra història ha assolit un alarmant 22,6 % d'atur.

I que diu CC.OO? Que no veuen que sigui el moment d'una vaga general, ja que creuen que el moment serà quan es retallin els drets dels treballadors, ni receptes per sortir de la crisis ni una paraula de defensa dels aturats. Només defensen els drets dels que tenen feina. Penós.

No parlem del geni d'UGT; no podemos seguir así. Genial.

Sindicats, així no anam a cap lloc. Encara me faré d'USO o de la CNT.

Si voleu veure en Pau A. Monserrat, passau al minut 3 i mig

2 comentarios:

Francisco Marco-Serrano dijo...

Sempre donant canya; el que m'ha sorprès ara és que possiblement tenia una concepció errada del keynesianisme (per lo vist es pot ser keynesià i un poc liberal :D ). Be, et deixe un enllaç per tal que reflexionem sobre la teoria dels insiders-outsiders per tal d'explicar la dualitat del mercat de treball i, per extensió, de l'atur.

http://en.wikipedia.org/wiki/Insider-outsider_theory_of_employment

PD. Com sempre, savies paraules d'en Pau a la TV. ; )

Pau A. Monserrat dijo...

Moltes gràcies company outsider ;)

La economía clasificada para todos los públicos

El Blog de Futur Finances, expertos hipotecarios independientes, pretende explicar la realidad hipotecaria y la economía general de una forma clara y fácil de entender.

Responsable del blog

Futur Finances Balears SL
Plaça de l'Olivar, 7 Ppal. D
07002 Palma
971 415 067
info@futurfinances.com

Se le informa que sus datos personales podrán ser incluidos en un fichero cuyo titular es Futur Finances Balears SL, cuya finalidad será exclusivamente gestionar el blog. Sus datos serán tratados de forma confidencial, sin que, salvo consentimiento expreso por su parte, vayan a ser cedidos a otras entidades o terceras personas fuera de los casos legalmente permitidos.
Ud. puede ejercer de forma gratuita sus derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición en relación con dichos datos, solicitándolo vía correo electrónico o por escrito en nuestras oficinas.