30 ene. 2010

Pau A. Monserrat opina sobre les pensions als informatius de TV Mallorca


 Avui he sortit a RTV Mallorca opinant sobre la notícia de que el Consell de Ministres (Vídeo) ha aprovat l'esborrany on proposa ampliar l'edat de jubilació als 67 anys.

Aquest allargament començaria l'any 2013 fins la seva total implantació a 2025.

La meva opinió és que, desgraciadament, es fa necessari aquesta mesura donada la piràmide de població invertida que té ara i s'accentuarà amb els anys; si cada vegada hi ha menys gent fent feina, més jubilats i la seva esperança de vida augmenta, és senzill entendre que arribaríem a un punt en que les cotitzacions dels treballadors no serien suficients per pagar les pensions.

De totes maneres hem d'entendre que és una proposta i que ha de passar una sèrie de tràmits per arribar a ser una realitat. Crec que, al manco, obre un debat seriós sobre el futur de les nostres pensions.

Si voleu veure la notícia i la meva curta però intensa (ho dic jo, això) vos deix el vídeo, i vos avís que surt poc abans dels esports (al minut 18:45 aproximadament).

No hay comentarios:

La economía clasificada para todos los públicos

El Blog de Futur Finances, expertos hipotecarios independientes, pretende explicar la realidad hipotecaria y la economía general de una forma clara y fácil de entender.

Responsable del blog

Futur Finances Balears SL
Plaça de l'Olivar, 7 Ppal. D
07002 Palma
971 415 067
info@futurfinances.com

Se le informa que sus datos personales podrán ser incluidos en un fichero cuyo titular es Futur Finances Balears SL, cuya finalidad será exclusivamente gestionar el blog. Sus datos serán tratados de forma confidencial, sin que, salvo consentimiento expreso por su parte, vayan a ser cedidos a otras entidades o terceras personas fuera de los casos legalmente permitidos.
Ud. puede ejercer de forma gratuita sus derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición en relación con dichos datos, solicitándolo vía correo electrónico o por escrito en nuestras oficinas.